Processövervakning, Nätverk & Cyber Security och Industri-PC
+46 (0)70 778 51 50

IoTRON tecknar distributionsavtal med HIKVISION

IoTRON tecknar distributionsavtal med HIKVISION

HIKVISION

Vi på IoTRON är mycket glada över att kunna tillkännage undertecknandet av vårt avtal med HIKVISION, en världsledande tillverkare av produkter och lösningar inom visuell säkerhet, videoanalys, processkontroll och industriell automation.

– Vi är både stolta och glada över att kunna tillkännage vårt avtal med HIKVISION, världens största tillverkare av produkter och lösningar inom videoövervakningsteknologi. HIKVISION har sedan företaget grundades för snart 20 år sedan haft en mycket snabb och imponerande utveckling och sysselsätter idag ca. 40 000 personer, varav hälften inom forskning och utveckling. Det faktum att företaget investerar 7-8% av sin omsättning på produktutveckling borgar för att det kontinuerligt tas fram innovativa och mycket konkurrenskraftiga produkter och lösningar för i stort sett samtliga marknadsvertikaler där visuell övervakningsteknologi används. Vi på IoTRON ser naturligtvis detta avtal som ett viktigt fundament i vårt företags utveckling, berättar Juha Järvinen, VD på IoTRON AB.

– HIKVISIONS intelligenta produkter passar mycket väl för exempelvis skolor och detaljhandel, men också inom industriell processövervakning där kunden ofta strävar efter att öka precisionen och mätbarheten i sina kärnprocesser. Det skall bli oerhört spännande att nu kunna lansera HIKVISIONS breda sortiment av såväl optiska som termiska kameror, men också företagets mycket konkurrenskraftiga nätverksprodukter, bildskärmar och porttelefoner till våra kunder i Sverige, tillägger Elin Falk, Affärsområdeschef på IoTRON.

– IoTRON, med ett proaktivt marknadsfokus, tydliga mervärden samt starka kundrelationer är en utmärkt partner till HIKVISION för att ytterligare stärka vår marknadsnärvaro i Sverige. Jag ser nu fram emot att arbeta aktivt tillsammans och vara med på en spännande tillväxtresa med IoTRON, avslutar Jenny Chen, Country Manager Sweden & Finland på HIKVISION.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Juha Järvinen
VD, IoTRON AB
+46 (0)70 778 51 50
juha@iotron.se
www.iotron.se

Jenny Chen
Country Manager Sweden & Finland, HIKVISION
+31 618421297
chenjianing5@hikvision.com
www.hikvision.com