Processövervakning, Nätverk & Cyber Security och Industri-PC
+46 (0)70 778 51 50

IoTRON tecknar distributionsavtal med Mobotix

IoTRON tecknar distributionsavtal med Mobotix

MObotix

Stockholm, den 6 maj 2019

Vi på IoTRON är mycket glada över att kunna tillkännage undertecknandet av vårt distributionsavtal med Mobotix, en ledande tysk utvecklare och tillverkare av intelligenta och ofta decentraliserade system för videoövervakning ”Made in Germany”. Mobotix är känt för sina många innovationer så som den första hemisfäriska iP-kameran samt den första dörrstationen för iP baserad video och erbjuder idag marknaden ett brett utbud av lösningar inom IoT och visuell övervakning.

– Vi är glada över att kunna tillkännage vårt avtal med Mobotix, som gjort sig kända för sitt oöverträffade sortiment inom intelligent visuell övervakning och för att man kontinuerligt utvecklar sitt totalterbjudande inom nya och spännande applikationer inom IoT. Vi på IoTRON ser detta avtal som en viktig förstärkning av vårt erbjudande inom visuell processövervakning, berättar Juha Järvinen, VD på IoTRON AB.

– Mobotix lösningar passar utmärkt inom en mängd verksamhetsnära applikationer, där Mobotix erbjudande möjliggör en både högkvalitativ, men också kostnadseffektiv möjlighet att exempelvis kombinera optiska och termiska sensorer i samma kompakta M16 kameraenhet, både med och utan mätning av omgivningens temperatur. Detta är särskilt intressant där det kan föreligga en risk för brand, tillägger Anders Lundgren, affärsområdeschef för Processövervakning på IoTRON.

– IoTRON, med sin erfarna personal, sina starka kundrelationer och ett tydligt fokus på funktion och lösningar inom inte minst industrisektorn är en utmärkt partner till Mobotix för att bygga och ytterligare förstärka vår marknadsnärvaro i Sverige och Norden på sikt. Jag ser nu fram emot att arbeta aktivt tillsammans med och supportera IoTRONs spännande tillväxtresa, avslutar Lars Wilson, Business Development Manager Nordics på Mobotix AG.

– IoTRON, med sin erfarna personal, sina starka kundrelationer och ett tydligt fokus på funktion och lösningar är en utmärkt partner till Mobotix för att bygga och ytterligare förstärka vår marknadsnärvaro i Norden. Jag ser nu fram emot att arbeta aktivt tillsammans med och supportera IoTRONs spännande tillväxtresa, avslutar Lars Wilson, Business Development Manager Nordics på Mobotix AG.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Juha Järvinen
VD, IoTRON AB
+46 (0)70 778 51 50
juha@iotron.se
www.iotron.se

Lars Wilson
Business Development Manager Nordics, Mobotix AG
+46 709 744 025
lars.wilson@mobotix.com
www.mobotix.com