Processövervakning, Nätverk & Cyber Security och Industri-PC
+46 (0)70 778 51 50

IoTRON lanserar IoTrackTemp, ett automatiskt system för feberdetektion

IoTRON lanserar IoTrackTemp, ett automatiskt system för feberdetektion

IoTrackTemp

IoTrackTemp syftar till att hjälpa företag att bibehålla och utveckla en lönsam, ansvarsfull och säker affärsverksamhet där man tydligt visar att arbetstagarnas hälsa är något man prioriterar.


IoTrackTemp minimerar risken för att en person som är smittad med feber tar sig in i ett företags lokaler eller produktionsfaciliteter. Skulle smittan komma in, föreligger det en stor risk att sjukdomen sprids vidare via mänskliga kontakter i företagets gemensamma utrymmen. Centralt är att en person som konstateras sjuk inte kommer in och hanteras enligt fastställda riktlinjer.

iotracktemp komponenter

Systemet informerar automatiskt via vår egenutvecklade mjukvara om en besökare kan vara smittad med feber. Lösningen är ett hjälpmedel till att spåra en möjlig sjukdom och en manuell verifieringskontroll bör alltid genomföras vid misstanke om sjukdom innan personens inpassage nekas. Utrustning för den manuella verifieringen levereras med systemet. Visar kontrollen däremot på ett godkänt resultat, tillåts personens inpassage per automatik.

IoTrackTemp är ett komplett och förkonfigurerat system med automatisk feberdetektion som bidrar till en tryggare arbetsplats.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Juha Järvinen
VD, IoTRON AB
+46 (0)70 778 51 50
juha@iotron.se

Elin Falk
Affärsområdeschef, IoTRON AB
+46 (0)76 310 44 67
elin@iotron.se