Processövervakning, Nätverk & Cyber Security och Industri-PC
+46 (0)70 778 51 50

IoTRON undertecknar samarbetsavtal med Copiax

IoTRON undertecknar samarbetsavtal med Copiax

Avtal med Copiax

Stockholm, den 28 februari 2020

Vi på IoTRON är mycket glada över att nu kunna tillkännage vårt samarbetsavtal med Copiax. I och med avtalets undertecknande kommer Copiax att distribuera Mirasys omfattande produktsortiment i Sverige från IoTRON. MIRASYS är en ledande nordisk utvecklare och tillverkare av system för videolagring (VMS) och visuella informationslösningar med öppen plattform. MIRASYS med sin mycket imponerande installerade bas lagrar kontinuerligt information från ca. 1 miljon övervakningskameror hos över 70 000 kunder i mer än 40 länder.

MIrasys iotron

– Vi är glada över att kunna tillkännage detta viktiga avtal med Copiax, som har en oerhört imponerande kundbas i landet och dessutom förfogar över en mycket kraftfull och effektiv logistikapparat. Det skall nu bli mycket spännande att fortsätta att utveckla MIRASYS redan starka ställning i Sverige tillsammans med en av de ledande aktörerna på marknaden, berättar Juha Järvinen, VD på IoTRON AB.

– IoTRON, med sin långa erfarenhet och väldokumenterade expertis inom VMS lösningar är en perfekt partner till Copiax för att utveckla vår Mirasys försäljning till nästa nivå på den svenska marknaden. Jag är övertygad om att det här samarbetet kommer att gynna försäljningen och uppskattas av våra kunder, tillägger Peter Junhem, Produktchef Elektronik på Copiax.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Juha Järvinen, VD, IoTRON AB
+46 (0)70 778 51 50
juha@iotron.se
www.iotron.se

Peter Junhem, Produktchef Elektronik, Copiax
+46 (0)10 471 78 26
peter.junhem@copiax.se
www.copiax.se

Om Copiax
Copiax är Sveriges största grossist inom lås- och säkerhetssystem. En one-stop-shop med ett brett, kvalitativt och aktuellt utbud på närmare 40 000 produkter från mer än hundra varumärken. Med fokus på effektiva logistik-, lager- och leveranslösningar förenklar Copiax arbetet för professionella säkerhetsinstallatörer och bidrar till ett tryggare samhälle. Copiax grundades 1952 och ingår sedan 2008 Assa Abloy-koncernen.
Om IoTRON
IoTRON bedriver värdeadderande försäljning av funktionsorienterade system för säkerhet och processkontroll, cybersäkerhet samt industriell IoT. Våra lösningar knyts med fördel samman med en egen applikationsanpassad mjukvara för att ytterligare öka mätbarheten och användarnyttan i de system vi levererar. Självklart innehåller vårt totalerbjudande även en mängd intressanta tjänster skräddarsydda för vår målgrupp, industriella och andra verksamhetsnära applikationer på den Nordiska marknaden.