Processövervakning, Nätverk & Cyber Security och Industri-PC
+46 (0)70 778 51 50

IoTRON tecknar distributionsavtal med cybersäkerhetsföretaget Nelysis

IoTRON tecknar distributionsavtal med cybersäkerhetsföretaget Nelysis

Stockholm, den 14 maj 2019

Vi på IoTRON är oerhört glada över att kunna tillkännage undertecknandet av vårt skandinaviska distributionsavtal med NELYSIS, en ledande utvecklare och tillverkare av intelligenta lösningar för cybersäkerhet. IoTRON kommer att distribuera NELYSIS Vanguard, det första cybermanagement systemet specifikt framtaget för att detektera, klassificera och lindra effekterna av cyberattacker på säkerhetsnätverk. Med hänsyn till den snabbt ökande installerade basen av ofta oskyddade IoT enheter på IP-nätverk är Vanguard lösningen på en mängd hotbilder inom IT-säkerhet.

– Vi är glada över att kunna tillkännage vårt avtal med NELYSIS, som utvecklat en helt unik och innovativ teknologi för att kunna monitorera och analysera trafiken på ett helt säkerhetsnätverk. Med NELYSIS kan vi äntligen leverera en lösning som skyddar våra kunder från cyberhot oberoende av de fabrikat på exempelvis kameror eller kortläsare som installerats på nätverket. Vi ser samarbetet med NELYSIS som en strategisk förstärkning av IOTRONs totalerbjudande inom den allt mer nyanserade marknaden för IT-säkerhet, berättar Juha Järvinen, VD på IoTRON AB.

– NELYSIS Vanguard, med sin exemplariska och intuitiva översiktsvy/dashboard för säkerhetshot och kommunikationsinformation samt de flexibla sökmöjligheterna i systemet bidrar till att signifikant öka såväl säkerhetsnivån som medvetandet avseende statusen i kundernas nätverk. Jag är övertygad om att funktionaliteten i systemet kommer att uppskattas av många av våra kunder i Norden, tillägger Elin Falk, affärsområdeschef för Nätverkssystem och cybersäkerhet på IoTRON.

– IoTRON, med sitt kända team, sina starka kundrelationer och sin expertis i att leverera mervärde till integratörerna är en utmärkt partner till NELYSIS för att bygga och ytterligare förstärka vår marknadsnärvaro i Norden. Jag ser nu fram emot att arbeta aktivt tillsammans med IoTRON, avslutar Enrico Dani, CEO, på NELYSIS Europe.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Juha Järvinen
VD, IoTRON AB
+46 (0)70 778 51 50
juha@iotron.se
www.iotron.se

Enrico Dani
CEO, NELYSIS Europe
www.nelysis.com