Processövervakning, Nätverk & Cyber Security och Industri-PC
+46 (0)70 778 51 50

IoTRON tecknar pan-nordiskt distributionsavtal med INTERCOAX

IoTRON tecknar pan-nordiskt distributionsavtal med INTERCOAX

INtercoax, avtal

Stockholm, den 8 april 2019

Vi på IoTRON är mycket glada över att kunna tillkännage undertecknandet av vårt pan-nordiska distributionsavtal med INTERCOAX, en ledande utvecklare och tillverkare av transmissionsutrustning för nätverk. INTERCOAX är mest känt för sina högkvalitativa IP över koaxialkabel förlängare med stöd för PoE och erbjuder marknaden ett brett utbud av lösningar inom den allt mer diversifierade marknaden för nätverkstransmission.

– Vi är glada över att kunna tillkännage vårt avtal med INTERCOAX, som gjort sig kända för sitt oöverträffade sortiment inom IP över koax lösningar och för att man kontinuerligt utvecklar sitt totalterbjudande inom nya och spännande nätverksapplikationer. Vi på IoTRON ser detta avtal som en strategisk förstärkning av vårt erbjudande inom nätverksinfrastruktur, berättar Juha Järvinen, VD på IoTRON AB.

– INTERCOAX lösningar passar utmärkt där kunden eftersträvar en kostnadseffektiv transmission av all sorts data med eller utan stöd för PoE över långa avstånd och där man ser en fördel i att kunna utnyttja sitt befintliga kablage. Detta är särskilt intressant inom industrin samt i exempelvis logistik- och infrastrukturapplikationer där avstånden ofta är långa och kostnaden för att dra nytt kablage därför är högt, tillägger Elin Falk, Affärsområdeschef för Nätverkslösningar och Cybersäkerhet på IoTRON.

– IoTRON, med sin erfarna och motiverade personal, sina tydliga mervärden samt starka kundrelationer är en perfekt partner till INTERCOAX för att bygga och ytterligare förstärka vår marknadsnärvaro i Norden inom lösningar för nätverkstransmission. Jag ser fram emot att arbeta aktivt tillsammans med och supportera IoTRONs spännande tillväxtresa, avslutar Vincent Matthys, CEO på INTERCOAX EMEA.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Juha Järvinen
VD, IoTRON AB
+46 (0)70 778 51 50
juha@iotron.se
www.iotron.se

Vincent Matthys
CEO, INTERCOAX EMEA
+32 (0)9 374 11 41
vincent@intercoax.com
www.intercoax.com