Processövervakning, Nätverk & Cyber Security och Industri-PC
+46 (0)70 778 51 50

IoTRON tecknar samarbetsavtal med Kentima

IoTRON tecknar samarbetsavtal med Kentima

Stockholm, den 25 mars 2019

– Vi på IoTRON är mycket glada över att kunna tillkännage samarbetsavtalet med Kentima, som har en oerhört fint diversifierad produktportfölj med inriktning mot automations- och säkerhetsmarknaden. Sortimentet passar väl in i funktionsorienterade applikationer där det ställs höga krav på tillförlitlighet, vilket korrelerar på ett mycket naturligt sätt med vårt företags DNA. Vi är också särskilt tillfreds med att vi, tillsammans med Kentima, inom kort kommer att ta fram en egen IoTRON serie av såväl industriella datorer som paneldatorer. Vi ser således avtalet som en strategisk förstärkning av vårt totalerbjudande, berättar Juha Järvinen, VD på IoTRON AB.

– Kentimas produkter passar ypperligt i verksamhetsnära applikationer inom processövervakning, säkerhet och industriella datorer och stärker oss signifikant inom alla dessa segment. Dessutom ser vi ett stort värde i Kentimas starka varumärke och alla de positiva signaler som detta genererar. Vi är övertygade om att Kentimas produktportfölj kommer att emottas positivt hos våra nyckelkunder, tillägger Anders Lundgren, ansvarig för affärsområdet processövervakning på IoTRON.

– IoTRON, med ett tydligt fokus på mervärdesadderad försäljning inom lösningsorienterade och verksamhetsnära applikationer på den Nordiska marknaden är en perfekt partner till Kentima för att ytterligare stärka vår marknadsnärvaro i Norden. Jag ser nu fram emot att inleda ett proaktivt och nära samarbete oss emellan, avslutar Kent Nilsson, VD på Kentima AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

IoTRON AB

Juha JärvinenVD, IoTRON AB
+46 (0)70 778 51 50
juha@iotron.se
www.iotron.se

Kent NilssonVD, Kentima AB
+46 (0)46 25 30 40
kent.nilsson@kentima.se
www.kentima.com